Γιορτή Σημαίας – Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Πραγματοποιήθηκε στις 27-10-2023 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Στρυμονικού η γιορτή του σχολείου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του διευθυντή κ. Αλέξανδρου Παπούδα και την τελετή παράδοσης – παραλαβής της Σημαίας του σχολείου στους/στις μαθητές/-τριες της Στ΄τάξης.

Ακολούθησε εξαιρετική ομιλία για τη Γιορτή της Σημαίας από τον δάσκαλο της Δ΄ τάξης κ. Σπαντζιάρη Χρήστο.

         Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με  θεατρικά δρώμενα των μαθητών/τριών των Γ΄ και Δ΄ τάξεων, που ήταν υπεύθυνες για τη γιορτή και των δασκάλων τους Βλαχοθανάση Γρηγορίας και  Σπαντζιάρη Χρήστου,καθώς και της εκπαιδευτικού Ελένης προδρόμου,υπεύθυνης ήχου . Τέλος , οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄τάξης παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, με την καθοδήγηση της γυμνάστριας του σχολείου, Μαρίας Τέζα.

         Το Σάββατο 28-10-2023 πραγματοποιήθηκε Εκκλησιασμός των Εκπαιδευτικών, του Σημαιοφόρου και Παραστατών/-τριών καθώς και των υπολοίπων μαθητών του σχολείου στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Στρυμονικού . Ακολούθησε η Κατάθεση Στεφάνων στο Ηρώο του Χωριού και παρέλαση ενώπιον των επισήμων και των κατοίκων της περιοχής.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τις παραπάνω δραστηριότητες:

Δημοσιεύθηκε στην Γενικά. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.