Δημοτικό Σχολείο Στρυμονικού

Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών

Get Adobe Flash player

Δείτε μας και σε...

Ευεργέτης

Το έτος 1930 ιδρύθηκε το Δημοτικό Σχολείο. Χρηματοδότης ήταν ο κ.Δούντας. Κατά μια πληροφορία, ο Κυριος Δούντας κατ΄εντολή των 25-30 οικογενειών που είχαν έρθει από το χωριό Κωστή της Ανατολικής Ρωμυλίας, είχε παραλάβει τις αποζημιώσεις τους από τις περιουσίες που άφησαν με την μετακίνηση των πληθυσμών και με εκείνα τα χρήματα χρηματοδοτήθηκε το έργο.

dountas sm

Σύλλογος Γονέων

      

           Το Δημοτικό Σχολείο Στρυμονικού τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμο της Τ σ ι κ ν ο π έ μ π τ η ς, έστησε υπαίθριο μαγγάλι με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και συμμετοχή των μαθητών/τριών του σχολείου και του Συλλόγου Διδασκόντων. Μετά το τσίκνισμα στήθηκε ένα υπέροχο αποκριάτικο πάρτι. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τη διαδικασία του ψησίματος και του φαγητού:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         Στις 18-1-2018 το σχολείο μας επισκέφθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμο της κοπής της Βασιλόπιτας. Όλες οι μητέρες του Διοικητικού Συμβουλίου με επικεφαλής την Πρόεδρο και με βασιλόπιτες που έφτιαξαν οι ίδιες, επισκέφθηκαν την κάθε τάξη ξεχωριστά και έκοψαν την βασιλόπιτα στους μαθητές/τριες με την παρουσία του δασκάλου τους και του διευθυντή του σχολείου κ. Ανδρέα Μπίκου. Εκτός από τις πολύ θερμές ευχές για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, είχαν φρoντίσει για τα παιδιά μας και ένα δωράκι για τους τυχερούς μαθητές/τριες και των έξι τάξεων. Ο διευθυντής του σχολείου ευχαρίστησε τις Κυρίες του Συλλόγου για την πολύ ωραία αυτή πρωτοβουλία και για την άψογη συνεργασία που έχουνε και με τον ίδιο και με τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ

 

       1. Αμοιρίδου Αναστασία - Πρόεδρος

       2. Θεοπεμπτίδου χαρούλα - Αντιπρόεδρος

       3. Χατζηλάμπρου Ειρήνη - Γενική Γραμματέας

       4. Καρακοζίδου Ελένη - Ταμίας

       5. Χατζηλάμπρου Κωνσταντίνα - Μέλος

       6. Τοπάλλι Σοκόλ - Μέλος

       7. Καλαϊτζή Ελένη- Μέλος

Σχολείο

school b

jyhfhyyt

Σύνδεση-Εγγραφή

Καλώς ήρθατε στη σελίδα εγγεγραμμένων χρηστών

Ετικέτες(Tags)

etwinning θέατρο αρχαίο Θέατρο μαθητόκοσμος Μαθητόκοσμος άνοιξη τσικνοπέμπτη θεάματα σύλλογος γονέων χαλιδονίσματα γιορτές Θέατρο Βυζαντινό Μουσείο Λευκοχώρι Χριστούγεννα εκδρομή εθελοντισμός Μπεζεστένι Γιορτές Εμμανουήλ Παππάς γιορτή λήξη 1940 διαφορετικότητα ταινία ολυμπισμός λύσσα δόντια στοματική υγεία ρατσισμός πληροφορική συνέδριο βασιλόπιτες Αθλητικά ΑΜΕΑ Ανάσταση Εθελοντισμός βραβείο πόντος κόκκινα αυγά Πάσχα Έπος 1940 βάφουμε Πολυτεχνείο ΔΚΒ Βιβλιοθήκη Σερρών ημέρα ποίησης Χαλικιδική Ατομικό Δελτίο Υγείας Ώρα κώδικα ΑΔΥΜ γρίπη μοναστήρι διατροφή ζώα Αδέσποτα παιδαγωγικά μετανάστευση όρια μουσείο εξατομικευμένη σοκολάτας εργοστάσιο Ιωάννης Πρόδρομος εκδηλώσεις βίντεο επανάσταση 1821 Κατασκηνώσεις Κερκίνη χορός χρωματισμός φωτογραφίες ασφάλεια παιχνίδια παράδοση αυλή αλεπούδες διδίκτυο κόκκινες αλεπούδες πρόσφυγες

Μετρητής Επισκέψεων

Μετά από 8693 επισκέψεις, σάς ... μετράμε και αλλιώς.

Flag Counter

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 13 επισκέπτες και κανένα μέλος