Δημοτικό Σχολείο Στρυμονικού

Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών

Get Adobe Flash player

Δείτε μας και σε...

Ευεργέτης

Το έτος 1930 ιδρύθηκε το Δημοτικό Σχολείο. Χρηματοδότης ήταν ο κ.Δούντας. Κατά μια πληροφορία, ο Κυριος Δούντας κατ΄εντολή των 25-30 οικογενειών που είχαν έρθει από το χωριό Κωστή της Ανατολικής Ρωμυλίας, είχε παραλάβει τις αποζημιώσεις τους από τις περιουσίες που άφησαν με την μετακίνηση των πληθυσμών και με εκείνα τα χρήματα χρηματοδοτήθηκε το έργο.

dountas sm

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

       Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Στρυμονικού ευχαριστεί τη Δημοτική Αρχή για την εμπιστοσύνη και την άμεση ανταπόκριση και υλοποίηση σε σοβαρά θέματα που αφορούν τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Σχολικής μας Μονάδας, κάνοντας έτσι πιο ευχάριστη και δημιουργική την παρουσία των μαθητών/τριών και του διδακτικού προσωπικού στο χώρο εργασίας. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηράκλειας κ. Δάγκο Αθανάσιο για το ειλικρινές και πραγματικό ενδιαφέρον και την υλοποίηση για τα θέματα που μας απασχολούν. Με την ευκαιρία να σας κάνουμε γνωστό κ. Δάγκο ότι από σήμερα οι μικροί/ές μαθητές/τριες μας απολαμβάνουν και δημιουργούν στα προγράμματά τους, τους έντεκα ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις πέντε οθόνες που μας αποστείλατε, καταστώντας το σχολείο μας ένα σύγχρονο και ψηφιακό σχολείο, όπως αρμόζει στα παιδιά μας. Θα ήταν επίσης παράλειψή μας εάν δεν ευχαριστούσαμε τον Αντιδήμαρχο κ. Ευαγγέλου Ευάγγελο, ο οποίος με τις άοκνες καθημερινές του προσπάθειες και το έμπρακτο ενδιαφέρον του καθίσταται μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε ο στυλοβάτης στα θέματα καθημερινότητας  και της ουσιαστικής στήριξης στο εκπαιδευτικό τους  έργο εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές/τριες. 

Σχολείο

school b

jyhfhyyt

Σύνδεση-Εγγραφή

Καλώς ήρθατε στη σελίδα εγγεγραμμένων χρηστών

Ετικέτες(Tags)

etwinning θέατρο αρχαίο Θέατρο μαθητόκοσμος Μαθητόκοσμος άνοιξη τσικνοπέμπτη θεάματα σύλλογος γονέων χαλιδονίσματα γιορτές Θέατρο Βυζαντινό Μουσείο Λευκοχώρι Χριστούγεννα εκδρομή εθελοντισμός Μπεζεστένι Γιορτές Εμμανουήλ Παππάς γιορτή λήξη 1940 διαφορετικότητα ταινία ολυμπισμός λύσσα δόντια στοματική υγεία ρατσισμός πληροφορική συνέδριο βασιλόπιτες Αθλητικά ΑΜΕΑ Ανάσταση Εθελοντισμός βραβείο πόντος κόκκινα αυγά Πάσχα Έπος 1940 βάφουμε Πολυτεχνείο ΔΚΒ Βιβλιοθήκη Σερρών ημέρα ποίησης Χαλικιδική Ατομικό Δελτίο Υγείας Ώρα κώδικα ΑΔΥΜ γρίπη μοναστήρι διατροφή ζώα Αδέσποτα παιδαγωγικά μετανάστευση όρια μουσείο εξατομικευμένη σοκολάτας εργοστάσιο Ιωάννης Πρόδρομος εκδηλώσεις βίντεο επανάσταση 1821 Κατασκηνώσεις Κερκίνη χορός χρωματισμός φωτογραφίες ασφάλεια παιχνίδια παράδοση αυλή αλεπούδες διδίκτυο κόκκινες αλεπούδες πρόσφυγες

Μετρητής Επισκέψεων

Μετά από 8693 επισκέψεις, σάς ... μετράμε και αλλιώς.

Flag Counter

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 23 επισκέπτες και κανένα μέλος