Δημοτικό Σχολείο Στρυμονικού

Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών

Get Adobe Flash player

Δείτε μας και σε...

Ευεργέτης

Το έτος 1930 ιδρύθηκε το Δημοτικό Σχολείο. Χρηματοδότης ήταν ο κ.Δούντας. Κατά μια πληροφορία, ο Κυριος Δούντας κατ΄εντολή των 25-30 οικογενειών που είχαν έρθει από το χωριό Κωστή της Ανατολικής Ρωμυλίας, είχε παραλάβει τις αποζημιώσεις τους από τις περιουσίες που άφησαν με την μετακίνηση των πληθυσμών και με εκείνα τα χρήματα χρηματοδοτήθηκε το έργο.

dountas sm

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2021

        Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας του Περιβάλλοντος για το 2021, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Στρυμονικού κ. Ανδρέας Μπίκος και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστεί τον Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων Νιγρίτας και τον Πρόεδρό του κ. Δημήτριο Χύτα για την εξαιρετική του πρωτοβουλία να ενημερώσει τους μαθητές/τριες της Σχολικής μας Μονάδας για την προστασία του Περιβάλλοντος και την Κλιματική Αλλαγή. Το θέμα εισηγήθηκε ο Επιστημονικός Συνεργάτης του Προέδρου του Τ.Ο.Ε.Β Νιγρίτας κ. Παναγιώτης Μαυρουδής για το σύστημα διαχείρισης κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων και οδηγίες εφαρμογής του τριπλού ξεπλύματος των επικίνδυνων αποβλήτων. 

        Η πρωτοβουλία του Τ.Ο.Ε.Β Νιγρίτας βρήκε τεράστια ανταπόκριση στους/στις μαθητές/τριες, οι οποίοι/ες με πληθώρα ερωτημάτων εκδήλωσαν τους προβληματισμούς τους για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στη συνέχεια διανεμήθηκε έντυπο υλικό από τον υπεύθυνο του προγράμματος για το τριπλό ξέπλυμα και το σύστημα διαχείρισης κενών συσκευασιών για την πληρέστερη ενημέρωση των παιδιών και των οικογενειών τους. Επίσης παραδόθηκε στο Διευθυντή του σχολείου ηλεκτρονικό υλικό για την προβολή από τους/τις εκπαιδευτικούς στους/στις μαθητές/τριες στις τάξεις τους.

 Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την εκδήλωση:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολείο

school b

jyhfhyyt

Σύνδεση-Εγγραφή

Καλώς ήρθατε στη σελίδα εγγεγραμμένων χρηστών

Ετικέτες(Tags)

etwinning θέατρο αρχαίο Θέατρο μαθητόκοσμος Μαθητόκοσμος άνοιξη τσικνοπέμπτη θεάματα σύλλογος γονέων χαλιδονίσματα γιορτές Θέατρο Βυζαντινό Μουσείο Λευκοχώρι Χριστούγεννα εκδρομή εθελοντισμός Μπεζεστένι Γιορτές Εμμανουήλ Παππάς γιορτή λήξη 1940 διαφορετικότητα ταινία ολυμπισμός λύσσα δόντια στοματική υγεία ρατσισμός πληροφορική συνέδριο βασιλόπιτες Αθλητικά ΑΜΕΑ Ανάσταση Εθελοντισμός βραβείο πόντος κόκκινα αυγά Πάσχα Έπος 1940 βάφουμε Πολυτεχνείο ΔΚΒ Βιβλιοθήκη Σερρών ημέρα ποίησης Χαλικιδική Ατομικό Δελτίο Υγείας Ώρα κώδικα ΑΔΥΜ γρίπη μοναστήρι διατροφή ζώα Αδέσποτα παιδαγωγικά μετανάστευση όρια μουσείο εξατομικευμένη σοκολάτας εργοστάσιο Ιωάννης Πρόδρομος εκδηλώσεις βίντεο επανάσταση 1821 Κατασκηνώσεις Κερκίνη χορός χρωματισμός φωτογραφίες ασφάλεια παιχνίδια παράδοση αυλή αλεπούδες διδίκτυο κόκκινες αλεπούδες πρόσφυγες

Μετρητής Επισκέψεων

Μετά από 8693 επισκέψεις, σάς ... μετράμε και αλλιώς.

Flag Counter

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 12 επισκέπτες και κανένα μέλος