Δημοτικό Σχολείο Στρυμονικού

Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών

Get Adobe Flash player

Δείτε μας και σε...

Ευεργέτης

Το έτος 1930 ιδρύθηκε το Δημοτικό Σχολείο. Χρηματοδότης ήταν ο κ.Δούντας. Κατά μια πληροφορία, ο Κυριος Δούντας κατ΄εντολή των 25-30 οικογενειών που είχαν έρθει από το χωριό Κωστή της Ανατολικής Ρωμυλίας, είχε παραλάβει τις αποζημιώσεις τους από τις περιουσίες που άφησαν με την μετακίνηση των πληθυσμών και με εκείνα τα χρήματα χρηματοδοτήθηκε το έργο.

dountas sm

Γιορτές

      Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 23-3-2018  εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου με το χρονικό της ημέρας, ποιήματα, θεατρικά, τραγούδια,χορούς,προβολές και άλλα δρώμενα από τους/τις μαθητές/τριες του σχολείου με τους/τις δασκάλους/λες τους.Την ημέρα της 25ης Μαρτίου το σχολείο παρακολούθησε τη Δοξολογία, έγινε ομιλία από το δάσκαλο του σχολείου κ. Παυλίδη  Παύλο και ακολούθησε παρέλαση από όλους τους μαθητές/τριες του σχολείου. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τις εκδηλώσεις:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου Στρυμονικού σήμερα 30-1-2018 γιορτή των Τριών Ιεραρχών εκκλησιαστήκαμε στον Άγιο Αντώνιο για να τιμήσουμε τους Τρεις Πατέρες και Προστάτες των γραμμάτων και των Τεχνών. Ακολούθησε ομιλία σχετική με την ημέρα από το Διευθυντή του σχολείου κ. Ανδρέα Μπίκο. Ακολουθούν φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα...

        Oι εκπαιδευτικοί του σχολείου οι οποίοι είχαν την επιμέλεια της εκδήλωσης Ραντούδη Σταυρούλα, Σιώτας Δημήτριος και Ανδρεάδης Ανδρέας, συνεργάστηκαν υπέροχα με τους/τις μαθητές/τριες τους για την πραγματοποίηση της Γιορτής των Χριστουγέννων και είχαν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. Το πρόγραμμα της Γιορτής ξεκίνησε με ομιλία για το μήνυμα των Χριστουγέννων από το συνάδελφο  κ. Παυλίδη Παύλο και ακολούθησαν ποιήματα και θεατρικά δρώμενα από όλες τις τάξεις του σχολείου και τραγούδια από τη χορωδία με μαθητές/τριες της  ΣΤ΄ τάξης και την υπεύθυνη της χορωδίας και στο πιάνο καταπληκτική Καθηγήτρια της Αγγλικής Γλώσσας κ. Ηλία Χαρούλας.  Μας τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων όπως και οι Γονείς και Συγγενείς των μαθητών/τριών μας. Παρακάτω σας παραθέτουμε εικόνες από τη γιορτή:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα...

Σχολείο

school b

jyhfhyyt

Σύνδεση-Εγγραφή

Καλώς ήρθατε στη σελίδα εγγεγραμμένων χρηστών

Ετικέτες(Tags)

etwinning θέατρο θεάματα αρχαίο Θέατρο Μαθητόκοσμος χαλιδονίσματα μαθητόκοσμος άνοιξη ταινία τσικνοπέμπτη σύλλογος γονέων Γιορτές εκδηλώσεις Λευκοχώρι λύσσα γιορτές Βυζαντινό Μουσείο εκδρομή ολυμπισμός Εμμανουήλ Παππάς Θέατρο γιορτή λήξη Μπεζεστένι 1940 Χριστούγεννα εθελοντισμός διαφορετικότητα στοματική υγεία δόντια πληροφορική ρατσισμός συνέδριο βασιλόπιτες Έπος 1940 ΑΜΕΑ Ανάσταση Εθελοντισμός βραβείο πόντος κόκκινα αυγά Πάσχα Αθλητικά βάφουμε Πολυτεχνείο ΔΚΒ Βιβλιοθήκη Σερρών ημέρα ποίησης Χαλικιδική Ατομικό Δελτίο Υγείας Ώρα κώδικα ΑΔΥΜ γρίπη μοναστήρι διατροφή ζώα Αδέσποτα παιδαγωγικά μετανάστευση όρια μουσείο εξατομικευμένη σοκολάτας εργοστάσιο Ιωάννης Πρόδρομος παράδοση βίντεο επανάσταση 1821 Κατασκηνώσεις Κερκίνη χορός χρωματισμός φωτογραφίες ασφάλεια αυλή παιχνίδια αλεπούδες κόκκινες αλεπούδες διδίκτυο πρόσφυγες

Μετρητής Επισκέψεων

Μετά από 8693 επισκέψεις, σάς ... μετράμε και αλλιώς.

Flag Counter

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 27 επισκέπτες και κανένα μέλος