Δημοτικό Σχολείο Στρυμονικού

Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών

Get Adobe Flash player

Δείτε μας και σε...

Ευεργέτης

Το έτος 1930 ιδρύθηκε το Δημοτικό Σχολείο. Χρηματοδότης ήταν ο κ.Δούντας. Κατά μια πληροφορία, ο Κυριος Δούντας κατ΄εντολή των 25-30 οικογενειών που είχαν έρθει από το χωριό Κωστή της Ανατολικής Ρωμυλίας, είχε παραλάβει τις αποζημιώσεις τους από τις περιουσίες που άφησαν με την μετακίνηση των πληθυσμών και με εκείνα τα χρήματα χρηματοδοτήθηκε το έργο.

dountas sm

Παιδαγωγικά Θέματα

Πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Διδασκόντων Επιμορφωτική Δραστηριότητα στις 14-03-2018 με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή της ολομέλειας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Τo θέμα της εκδήλωσης ήταν, ''Σχέση Γονέων - Σχολείου'', με καλεσμένο τον κ. Παπασταμόπουλο Ξενοφώντα Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την ανωτέρω εκδήλωση: 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα...

Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπατε τις φωτογραφίες των παιδιών σας, που έχετε ποστάρει στα social media(facebook κλπ), να πωλούνται ερήμην σας στο Διαδίκτυο;

Μπορεί να έχετε κάνει όλες τις απαιτούμενες ρυθμίσεις απορρήτου στο προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά καλό είναι να γνωρίζετε ότι, από τη στιγμή που μοιράζεστε φωτογραφίες με τους άλλους και τους επιτρέπετε να τις κοινοποιούν, είναι αφελές να πιστεύετε ότι οτιδήποτε ποστάρετε είναι πάντα απόλυτα ασφαλές.

Ένα «κλικ» στο site της εταιρίας...

Περισσότερα...

του Μαρκάδα Σωτήρη (Δάσκαλος ? Σχολικός Σύμβουλος)
Αυξάνονται!
Εμείς οι εκπαιδευτικοί συναντάμε όλο και περισσότερους.
Γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς να θέτουν όρια, κανόνες και περιορισμούς στις κοινωνικές συναλλαγές τους.
Χωρίς ??κόκκινες γραμμές?? στη συμπεριφορά τους και αυτοσυγκράτηση στα ??θέλω?? τους.
Γονείς που ανατρέφουν ??πρίγκιπες?? και ??πριγκίπισσες?? με απούσα την αίσθηση της ??ματαίωσης??, ουσιώδη για την ανάπτυξή τους
Στους αξιακούς τους κώδικες οι πράξεις δεν ζευγαρώνουν με συνέπειες.
Γονείς που δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα.
Τους περιγράφεις γεγονότα της σχολικής ζωής στα οποία αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν το παιδί τους και...

Περισσότερα...

Είμαστε εκπαιδευτικοί και όχι νταντάδες. Είμαστε μορφωμένοι επαγγελματίες που εργαζόμαστε καθημερινά με παιδιά, και συχνά βλέπουμε το παιδί σας από διαφορετική σκοπιά σε σχέση με αυτή που το βλέπετε εσείς. Αν σας δώσουμε κάποιες συμβουλές για το παιδί σας, μην αντιδράσετε άσχημα. Ακούστε και αποδεχτείτε τις συμβουλές, με τον ίδιο τρόπο που θα δεχόσασταν μια συμβουλή από ένα γιατρό ή ένα δικηγόρο.

Αρκετοί γονείς δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα αρνητικό για το παιδί τους. Όμως κάποιες φορές, αν λάβετε υπόψιν τις έγκαιρες προειδοποιήσεις μας, μπορεί να προλάβετε και να αποτρέψετε κάποιο πρόβλημα που μπορεί  να  γίνει ακόμα μεγαλύτερο σε το μέλλον.

Εμπιστευτείτε μας. Κάποιες φορές όταν λέω στους γονείς ότι το παιδί τους έχει...

Περισσότερα...

Σχολείο

school b

jyhfhyyt

Σύνδεση-Εγγραφή

Καλώς ήρθατε στη σελίδα εγγεγραμμένων χρηστών

Ετικέτες(Tags)

etwinning θέατρο θεάματα αρχαίο Θέατρο Μαθητόκοσμος χαλιδονίσματα μαθητόκοσμος άνοιξη ταινία τσικνοπέμπτη σύλλογος γονέων Γιορτές εκδηλώσεις Λευκοχώρι λύσσα γιορτές Βυζαντινό Μουσείο εκδρομή ολυμπισμός Εμμανουήλ Παππάς Θέατρο γιορτή λήξη Μπεζεστένι 1940 Χριστούγεννα εθελοντισμός διαφορετικότητα στοματική υγεία δόντια πληροφορική ρατσισμός συνέδριο βασιλόπιτες Έπος 1940 ΑΜΕΑ Ανάσταση Εθελοντισμός βραβείο πόντος κόκκινα αυγά Πάσχα Αθλητικά βάφουμε Πολυτεχνείο ΔΚΒ Βιβλιοθήκη Σερρών ημέρα ποίησης Χαλικιδική Ατομικό Δελτίο Υγείας Ώρα κώδικα ΑΔΥΜ γρίπη μοναστήρι διατροφή ζώα Αδέσποτα παιδαγωγικά μετανάστευση όρια μουσείο εξατομικευμένη σοκολάτας εργοστάσιο Ιωάννης Πρόδρομος παράδοση βίντεο επανάσταση 1821 Κατασκηνώσεις Κερκίνη χορός χρωματισμός φωτογραφίες ασφάλεια αυλή παιχνίδια αλεπούδες κόκκινες αλεπούδες διδίκτυο πρόσφυγες

Μετρητής Επισκέψεων

Μετά από 8693 επισκέψεις, σάς ... μετράμε και αλλιώς.

Flag Counter

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 26 επισκέπτες και κανένα μέλος