Δημοτικό Σχολείο Στρυμονικού

Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών

Get Adobe Flash player

Δείτε μας και σε...

Ευεργέτης

Το έτος 1930 ιδρύθηκε το Δημοτικό Σχολείο. Χρηματοδότης ήταν ο κ.Δούντας. Κατά μια πληροφορία, ο Κυριος Δούντας κατ΄εντολή των 25-30 οικογενειών που είχαν έρθει από το χωριό Κωστή της Ανατολικής Ρωμυλίας, είχε παραλάβει τις αποζημιώσεις τους από τις περιουσίες που άφησαν με την μετακίνηση των πληθυσμών και με εκείνα τα χρήματα χρηματοδοτήθηκε το έργο.

dountas sm

Υλικό για την Ιστοσελίδα

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Το σχολείο μας κάνει μια προσπάθεια να "βγει" στο διαδίκτυο. Η προσπάθεια αυτή περιλαμβάνει δημοσίευση υλικού που έχει σχέση με τις δραστηριότητες του των μαθητων μας αλλά και υλικό που έχει σχέση με την διαδρομή του σχολείου στο χρόνο. Πρόθεσή μας είναι σ΄αυτό το υλικό να προστεθεί σιγά-σιγά και υλικό από τα σχολεία που έχουν συγχωνευθεί με το σχολείο του Στρυμονικού. Η ιστορική διαδρομή των εκπαιδευτικών μονάδων, αποτελεί στοιχείο έρευνας αλλά λειτουργεί παράλληλα και ως τρόπος σύνδεσης με τις ρίζες μας.

Καλούμε λοιπόν όλους όσους διαθέτουςν υλικό για αξιοποίηση (φωτογραφίες, βίντεο κλπ).

  • Τους γονείς μαθητών μας.
  • Γονείς που τα παιδιά τους εχουν αποφοιτήσει από το σχολείο παλαιότερα.
  • Μεγαλύτερους σε ηλικία που έχουν αποφοιτήσει από σχολεία των οικισμών που τα σχολεία τους έχουν συγχωνευθεί με το σχολείο Στρυμονικού (Βαρικό, Καλόκαστρο, Λιβαδοχώρι, Ζευγολετειό, Τριάδα).

Να έρθουν σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μαζί μας, να μας προσφέρουν το υλικό για ψηφιοποίηση και για να αναζητήσουμε τρόπους αξιοποίησης του υλικού.

Θεωρούμε πως η δημοσίευση του υλικού αυτού θα δώσει χαρά σε νεότερους αλλά και παλιότερους μαθητές μας, κάθε ηλικίας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Ο Διευθυντής                             Ο Σύλλογος διδασκόντων

Σχολείο

school b

jyhfhyyt

Σύνδεση-Εγγραφή

Καλώς ήρθατε στη σελίδα εγγεγραμμένων χρηστών

Ετικέτες(Tags)

etwinning θέατρο αρχαίο Θέατρο μαθητόκοσμος Μαθητόκοσμος άνοιξη τσικνοπέμπτη θεάματα σύλλογος γονέων χαλιδονίσματα γιορτές Θέατρο Βυζαντινό Μουσείο Λευκοχώρι Χριστούγεννα εκδρομή εθελοντισμός Μπεζεστένι Γιορτές Εμμανουήλ Παππάς γιορτή λήξη 1940 διαφορετικότητα ταινία ολυμπισμός λύσσα δόντια στοματική υγεία ρατσισμός πληροφορική συνέδριο βασιλόπιτες Αθλητικά ΑΜΕΑ Ανάσταση Εθελοντισμός βραβείο πόντος κόκκινα αυγά Πάσχα Έπος 1940 βάφουμε Πολυτεχνείο ΔΚΒ Βιβλιοθήκη Σερρών ημέρα ποίησης Χαλικιδική Ατομικό Δελτίο Υγείας Ώρα κώδικα ΑΔΥΜ γρίπη μοναστήρι διατροφή ζώα Αδέσποτα παιδαγωγικά μετανάστευση όρια μουσείο εξατομικευμένη σοκολάτας εργοστάσιο Ιωάννης Πρόδρομος εκδηλώσεις βίντεο επανάσταση 1821 Κατασκηνώσεις Κερκίνη χορός χρωματισμός φωτογραφίες ασφάλεια παιχνίδια παράδοση αυλή αλεπούδες διδίκτυο κόκκινες αλεπούδες πρόσφυγες

Μετρητής Επισκέψεων

Μετά από 8693 επισκέψεις, σάς ... μετράμε και αλλιώς.

Flag Counter

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 23 επισκέπτες και κανένα μέλος