Δημοτικό Σχολείο Στρυμονικού

Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών

Get Adobe Flash player

Δείτε μας και σε...

Ευεργέτης

Το έτος 1930 ιδρύθηκε το Δημοτικό Σχολείο. Χρηματοδότης ήταν ο κ.Δούντας. Κατά μια πληροφορία, ο Κυριος Δούντας κατ΄εντολή των 25-30 οικογενειών που είχαν έρθει από το χωριό Κωστή της Ανατολικής Ρωμυλίας, είχε παραλάβει τις αποζημιώσεις τους από τις περιουσίες που άφησαν με την μετακίνηση των πληθυσμών και με εκείνα τα χρήματα χρηματοδοτήθηκε το έργο.

dountas sm

Α΄ ΒΟΗΘΕΙΕΣ - ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

       Σήμερα 21-2-2022 στο Δημοτικό Σχολείο Στρυμονικού πραγματοποιήθηκε επιμόρφωση των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών σε θέματα πρώτων βοηθειών και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. Η επιμόρφωση ήταν μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Διδασκόντων η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ Σερρών και την άμεση ανταπόκριση του Προϊσταμένου του κ. Κράσιου Θωμά και την αποστολή του Διασώστη κ. Βασιλειάδη Ανέστη ο οποίος με μεγάλη ευχαρίστηση ανέλαβε το εγχείρημα εθελοντικά και ενώ βρισκόταν σε άδεια. Οι μικροί/ές μαθητές/τριες του σχολείου μας και οι εκπαιδευτικοί αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Διασώστη κ. Βασιλειάδη Ανέστη για την άριστη γνώση του αντικειμένου, τις δεξιότητες που μας παρείχε, την υπομονή, την καλοσύνη του και πάνω απ' όλα την επικοινωνία και την μεταδοτικότητα του στα παιδιά μας. Ελπίζουμε η σημερινή του πράξη εθελοντισμού να βρει μιμητές και στους/στις μαθητές/τριές μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολείο

school b

jyhfhyyt

Σύνδεση-Εγγραφή

Καλώς ήρθατε στη σελίδα εγγεγραμμένων χρηστών

Ετικέτες(Tags)

etwinning θέατρο αρχαίο Θέατρο μαθητόκοσμος Μαθητόκοσμος άνοιξη τσικνοπέμπτη θεάματα σύλλογος γονέων χαλιδονίσματα γιορτές Θέατρο Βυζαντινό Μουσείο Λευκοχώρι Χριστούγεννα εκδρομή εθελοντισμός Μπεζεστένι Γιορτές Εμμανουήλ Παππάς γιορτή λήξη 1940 διαφορετικότητα ταινία ολυμπισμός λύσσα δόντια στοματική υγεία ρατσισμός πληροφορική συνέδριο βασιλόπιτες Αθλητικά ΑΜΕΑ Ανάσταση Εθελοντισμός βραβείο πόντος κόκκινα αυγά Πάσχα Έπος 1940 βάφουμε Πολυτεχνείο ΔΚΒ Βιβλιοθήκη Σερρών ημέρα ποίησης Χαλικιδική Ατομικό Δελτίο Υγείας Ώρα κώδικα ΑΔΥΜ γρίπη μοναστήρι διατροφή ζώα Αδέσποτα παιδαγωγικά μετανάστευση όρια μουσείο εξατομικευμένη σοκολάτας εργοστάσιο Ιωάννης Πρόδρομος εκδηλώσεις βίντεο επανάσταση 1821 Κατασκηνώσεις Κερκίνη χορός χρωματισμός φωτογραφίες ασφάλεια παιχνίδια παράδοση αυλή αλεπούδες διδίκτυο κόκκινες αλεπούδες πρόσφυγες

Μετρητής Επισκέψεων

Μετά από 8693 επισκέψεις, σάς ... μετράμε και αλλιώς.

Flag Counter

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 21 επισκέπτες και κανένα μέλος