Δημοτικό Σχολείο Στρυμονικού

Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών

Get Adobe Flash player

Δείτε μας και σε...

Ευεργέτης

Το έτος 1930 ιδρύθηκε το Δημοτικό Σχολείο. Χρηματοδότης ήταν ο κ.Δούντας. Κατά μια πληροφορία, ο Κυριος Δούντας κατ΄εντολή των 25-30 οικογενειών που είχαν έρθει από το χωριό Κωστή της Ανατολικής Ρωμυλίας, είχε παραλάβει τις αποζημιώσεις τους από τις περιουσίες που άφησαν με την μετακίνηση των πληθυσμών και με εκείνα τα χρήματα χρηματοδοτήθηκε το έργο.

dountas sm

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ

 

         Στις 18/4/2019 το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές/τριες του σχολείου μας επισκεφτήκαμε την Τοπική Κοινότητα Τριάδας. Η επίσκεψη ήταν ενταγμένη στον προγραμματισμό του σχολείου στο πλαίσιο γνωριμίας των παιδιών με τους τόπους καταγωγής των συμμαθητών/τριών τους. Με την άφιξή μας στο χωριό μας υποδέχτηκε ο Πρόεδρος κ. Μιχαηλίδης Χρήστος, ο οποίος μας ξενάγησε στον υπέροχο χώρο του Προφήτη Ηλία από όπου απολαύσαμε μπροστά μας όλο τον κάμπο των Σερρών και τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις, όπου τα παιδιά μας χόρτασαν το παιγνίδι. Στη συνέχεια στο χώρο του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου όπου τώρα λειτουργεί ως Μουσείο και ως Βιβλιοθήκη, ευχαριστηθήκαμε την εξαιρετική φιλοξενία με φαγητό και χυμούς όλοι μας, προσφορά του Προέδρου κ. Μιχαηλίδη Χρήστου. Οι κυρίες του Πολιτιστικού Συλλόγου μάς ξενάγησαν στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και στη Βιβλιοθήκη και στη συνέχεια φρόντισαν να έχουμε μια άριστη παραμονή στο χώρο. Οι μικροί μας μαθητές/τριες και το διδακτικό προσωπικό μείναμε ενθουσιασμένοι από την εκπληκτική φιλοξενία και τους ευχαριστούμε θερμά όλους και όλες. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την επίσκεψη:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολείο

school b

jyhfhyyt

Σύνδεση-Εγγραφή

Καλώς ήρθατε στη σελίδα εγγεγραμμένων χρηστών

Ετικέτες(Tags)

etwinning θέατρο αρχαίο Θέατρο μαθητόκοσμος Μαθητόκοσμος άνοιξη τσικνοπέμπτη θεάματα σύλλογος γονέων χαλιδονίσματα γιορτές Θέατρο Βυζαντινό Μουσείο Λευκοχώρι Χριστούγεννα εκδρομή εθελοντισμός Μπεζεστένι Γιορτές Εμμανουήλ Παππάς γιορτή λήξη 1940 διαφορετικότητα ταινία ολυμπισμός λύσσα δόντια στοματική υγεία ρατσισμός πληροφορική συνέδριο βασιλόπιτες Αθλητικά ΑΜΕΑ Ανάσταση Εθελοντισμός βραβείο πόντος κόκκινα αυγά Πάσχα Έπος 1940 βάφουμε Πολυτεχνείο ΔΚΒ Βιβλιοθήκη Σερρών ημέρα ποίησης Χαλικιδική Ατομικό Δελτίο Υγείας Ώρα κώδικα ΑΔΥΜ γρίπη μοναστήρι διατροφή ζώα Αδέσποτα παιδαγωγικά μετανάστευση όρια μουσείο εξατομικευμένη σοκολάτας εργοστάσιο Ιωάννης Πρόδρομος εκδηλώσεις βίντεο επανάσταση 1821 Κατασκηνώσεις Κερκίνη χορός χρωματισμός φωτογραφίες ασφάλεια παιχνίδια παράδοση αυλή αλεπούδες διδίκτυο κόκκινες αλεπούδες πρόσφυγες

Μετρητής Επισκέψεων

Μετά από 8693 επισκέψεις, σάς ... μετράμε και αλλιώς.

Flag Counter

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 5 επισκέπτες και κανένα μέλος